• H. Sluijter 06 21984225
 • M. van Gemert 06 44452012
 • Stel uw vraag

Over ons

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Betrouwbaar

  Ons bestand met klanten groeit iedere dag. Wij bouwen duurzame relaties op met onze opdrachtgevers, zodat er op vertrouwd kan worden dat de opdracht vakkundig uitgevoerd wordt.

 • Ervaren

  Onze schilders hebben de nodige ervaring plus kennis die wij steeds blijven verbeteren, zodat u als klant altijd verzekerd bent van een verhouding van goede kwaliteit tegen een goede prijs.

 • Gegarandeerd

  Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten, u krijgt daardoor niet alleen een mooi, maar ook een duurzaam resultaat. Wij garanderen daarom ook een perfect resultaat met lange levensduur van de opdracht.

Even voorstellen

Sluijter en van Gemert schilderwerken bestaat uit Hendri Sluijter en Matthew van Gemert. Al snel bleek op jongere leeftijd dat wij allebei affiniteit hadden met het schildersvak. Wij zijn daardoor gaan studeren om het beroep van schilder onder de knie te krijgen. Al snel bleek onze affiniteit voor het vak te kloppen en hebben allebei ons diploma behaald voor het schildersvak.

Afzonderlijk zijn wij na het behalen van het diploma aan het werk gegaan als schilder. Nu zijn wij beiden al 15 jaar actief in het vak en daardoor hebben wij de nodige ervaringen opgedaan in het schildersvak maar ook op andere gebieden. Het leek ons daarom om ieders gedane ervaringen te bundelen na die 15 jaar ervaring en samen een Schildersbedrijf op te starten. Zo kunnen wij een totaalpakket aan diensten aan bieden.

Hendri Sluijter en Matthew van Gemert zijn experts in beeldbepalende onderhouds- en verfraaiingsklussen. Zo zijn ze bijvoorbeeld ervaren winterschilders die het binnen- en buitenschilderwerk uitvoeren van van woningen of bedrijfspanden. Ze stellen onderhoudsplannen op voor de komende jaren. Ze verzorgen schilderwerk glas voor nieuwbouwprojecten maar ook voor bijvoorbeeld bestaande woningen en bedrijfspanden, denk aan isolerende beglazing, veiligheidsglas, geluidsisolerende beglazing, enkele beglazing, brandwerend glas, spiegels, hardglazen deuren, dakbeglazing en ventilatieroosters. Ze verzorgen schilderwerk aan nieuwbouwprojecten, meestal in opdracht van aanneming- en bouwbedrijven en naast sauswerk verzorgen ze meerdere wandafwerkingen zoals glasweefsel en kwartsen.

Wij staan voor uw klaar!